fbpx

UITSLUITEND SAUSKLAAR STUKADOORSWERK

De kwaliteit is zo goed dat u ons stukadoorswerk meteen kunt texen.

WIJ PLAKKEN ALLES NETJES AF

Onze specialisatie zit in de renovatiebouw, wij werken dus uiterst secuur en zorgen dat alles keurig wordt afgeplakt. Zo blijft alles schoon!

AFVAL NEMEN WIJ MEE

Alle gebruikte materialen en overgebleven afval, van onze werkzaamheden, wordt door ons meegenomen. Weer een zorg minder!

STANDAARD 10 JAAR GARANTIE

Standaard op al ons werk 10 jaar NOA garantie. Dit betekend dat u verzekerd bent van kwalitatief stucwerk, waarvan u jaren plezier kunt hebben.

Bekijk een voorbeeld van ons werk

Mogelijkheden

Glad werk
Fijn schuurwerk
Traditioneel stucwerk
Cementwerk
Leemstuc
Spachtelputz
Lijstwerk
Betonlook
Glanspleister
Texen

Afbouw mogelijkheden

afbouw werkzaamheden

Wij verrichten afbouw werkzaamheden binnenshuis. Wij kunnen systeemwanden en plafonds voor u plaatsen, tussenwandjes metselen, inbouwverlichting installeren en systeemwanden afwerken met gipsplaten. Afbouw werkzaamheden maken deel uit van onze totaaloplossing, zodat u maar 1 bedrijf nodig heeft voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Mogelijkheden
Metal Stud wanden en plafonds
Tussenwanden metselen/lijmen
Gipsplaten afdekking
Systeemplafonds
Inbouwverlichting

Exclusieve producten

Exclusieve producten

Sfeervolle verlichting en geen opvallende lampen of verlichtingsarmaturen. Wij kunnen prachtige verlichting integreren in stucwerk en decoratieve afwerkingen. De verlichting wordt geplaatst in een tussenwand of zwevend plafond en sluit naadloos aan op de afwerking. Laat ons een ontwerp maken en krijg een indruk van deze sfeervolle verlichting geïntegreerd in onze prachtige decoratieve afwerkingen of stucwerk.

Wilt u ruimte besparen en toch een weergaloos geluid in elke ruimte van uw woning of bedrijf. Kies dan voor de onzichtbare luidsprekers.

Wij maken gebruik van luidsprekers die bestaan uit honingraatmateriaal. Hierdoor zijn de luidsprekers extra plat en optimaal geschikt om weg te werken achter stucwerk. De luidsprekers worden in een zwevend plafond of tussenwand geplaatst en vervolgens komt er een afwerking overheen. Prachtig geluid, maar geen zichtbare luidsprekers, speciaal geschikt om weggewerkt te worden achter stucwerk of een van onze vele decoratieve afwerkingen. Er zijn vele verschillende mogelijkheden die wij graag komen uitleggen. Deze optie is ook zeer geschikt voor minimalistische of monumentale panden, waar de ruimtes geen opvallende luidsprekers kunnen gebruiken.

Mogelijkheden
Verlichting
Luidsprekers

Vraag een vrijblijvende offerte aan