fbpx
Betonlook voor meubelen

Voor meubels hebben wij een unieke oplossing. Een betonlook die geschikt is voor alle soorten oppervlakten. Het is dus mogelijk om uw (oude) houten tafels te laten voorzien van een betonlook. Het aanrechtblad van uw keuken te vernieuwen met een robuuste, onderhoudsvrije en voegloze betonlook. De aangebrachte betonlooks zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en zijn geheel  waterdicht en onderhoudsvrij. Dus ook geschikt voor buitentafels. Geen duur natuursteen, maar een unieke en bijzondere afwerking.

Mogelijkheden
Renovatie van aanrechtbladen
Renovatie van tafels
Renovatie van buitentafels
Renovatie van kasten

“De aangebrachte betonlooks zijn verkrijgbaar in 23 kleuren en zijn geheel waterdicht en onderhoudsvrij”

De betonlook afwerking wordt over het bestaande hout van uw tafel, aanrechtblad of kast aangebracht. Eerst wordt er een laag van 1 mm dikte in de gewenste kleur op het meubelstuk gesmeerd. Deze eerste laag wordt met een gewenst patroon gesmeerd. Nadat deze voldoende gedroogd is, wordt er wederom een laag van ongeveer 1 mm dikte gesmeerd over de eerdere aangebrachte laag. Dit moet dan vervolgens drogen en uitharden.

Als het geheel hard genoeg is wordt het meubelstuk machinaal geschuurd en gepolijst. Hierdoor komt het patroon van de eerste laag naar boven en geeft dit die bijzondere tekening die te zien is in onze betonlook afwerkingen.

Voor de laatste stap wordt alles stofvrij gemaakt. Vervolgens wordt het meubelstuk tweemaal afgelakt met een waterdichte en slijtvaste PU lak. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een prachtige betonlook.

Vraag een vrijblijvende offerte aan