fbpx

Smeijsters heeft zich gespecialiseerd in naadloze vloeren. Wij maken uitsluitend Beton Cire vloeren, Gietvloeren en Epoxy vloeren. Elk vloersysteem heeft zijn eigen unieke eigenschappen, voor elke toepassing is wel een naadloze vloer geschikt.

Beton Cire Vloeren

Beton Cire vloeren zijn prachtige, robuuste en unieke vloeren. Elke vloer heeft een uniek smeerbeeld, geen enkele vloer is hetzelfde. Door de natuurlijke schakeringen in de vloer is deze heel gebruiksvriendelijk, stof en verontreinigingen vallen minder op. De vloer is slechts 3mm dik en kan dus veelal zonder aanpassingen aangebracht worden in bestaande woningen. De vloer is door een matte transparante coating gemakkelijk in onderhoud.

Gietvloeren

Gietvloeren kunnen overal in huis worden toegepast, van de kelder tot op zolder. Zoals een strak ontwerp in de woonkamer, hygiënische vloeren in de keuken en de badkamer, een eigen design voor elke slaapkamer. Een gietvloer is de ideale vloer voor elke ruimte in uw huis.

Epoxy Vloeren

Epoxy Vloeren kenmerken zich door de grote variëteit aan kleuren, met vlokken / zonder vlokken en de belasting waaraan een epoxy vloer kan worden onderworpen. Zodoende zijn Epoxy Vloeren prima geschikt voor garages, bedrijfspanden, magazijnen, winkelpanden, enz.

Vraag een vrijblijvende offerte aan